Lê-Trang-tofu-produktion-top.jpg

Vores tofu er blød og har en smag af friske bønner.

Vores produktion

Vi bruger kun tre ingredienser til fremstillingen af tofu; økologiske sojabønner fra Italien, nigarisalt fra Japan og vand. Det giver en frisk og blød tofu med en naturlig begrænset holdbarhed.

Sojabønnerne lægges i blød før de males til sojamælk, som skal have den rigtige viskositet. Sojamælken koges derefter op, og når den er kølet ned igen tilsættes nigarisalt som får sojamælken til at koagulere.

Herefter hældes den i forme, hvor den presses til tofu. Denne procedure giver den ganske særlige konsistens, som vi og vores kunder sætter pris på.

Lê-Trang-tofu-produktion-1.jpg
 

Sådan laver vi tofu

Trang følger dig i videoen igennem de seks skridt, som det tager at producere tofu naturel.

 
 

» Tofu fra Le Trang er i den grad anderledes end de håbløse muligheder man kan få i helsebixen eller supermarked. Jeg har altid nydt tofu, men nu ... Le Trang Tofu, har den rigtige fasthed, den rigtige tekstur, den rigtige mængde væske – og smagen! Det kan ikke beskrives, hvor meget jeg elsker disse! – 5 ud af 5 stjerner  «

— Tanja NymHan, København – kok gennem 25 år