Lê-Trang-Trang-streetfood-BW.jpg

Det hele startede med streetfood

 
 

Dansk tofu

Sund og smagsfuld mad af gode råvarer har været opskriften for Trang Thien Lê, siden hun i 2014 kom til Danmark og begyndte at lave vietnamesisk streetfood. Men hun har savnet tofu af ordentlig kvalitet, og derfor er hun begyndt at lave sin egen – af økologiske råvarer fra Europa.

Trang har i fællesskab med Mads van Deurs udvidet aktiviteterne, og den naturlige udvikling af Lê Trang er nu i stigende grad fokuseret på fremstillingen af tofu. Efter en inspirerende studierejse til Asien er der nu et godt grundlag med en masse viden om teknikker, tofu-kultur og spændende muligheder for flere nye produkter.

Efter en enorm positiv interesse og tilbagemelding på Trangs tofu blev det besluttet at lave en kommerciel produktion af tofu. Det er målet at alle i Danmark kan få mulighed for at spise sund mad med tofu. Derfor deler vi med glæde opskrifter og inspiration til, hvordan man let kan lave masser af spændende mad med tofu.

Find videoer og opskrifter her og på vores Instagram og Facebook

 
Lê-Trang-Trang-portraet.png

Lê Trang ønsker at arbejde i balance med vores omgivelser og sundhed. Det betyder blandt andet et lavt klima-aftryk og opmærksomhed på kvaliteten i valg af råvarer.

 

Vi glæder os til at hjælpe alle med at spise spændende mad med tofu

Lê-Trang-Mads-og-Trang-BW.jpg