Svampe pasta med sprødstegt tofu og frisk salvie
Ingredienser (4 personer)
2 pakker Le trang Tofu
400g spaghetti og 1dl kogevand herfra
500g champignon
3 spsk. olivenolie
3 spsk. smagsneutral olie (eks. raps)
3-4 spsk. soja
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 STOR håndfuld frisk salvie
1 dl revet parmesan eller 3 spsk gærflager
1 stor tsk. friskkværnet peber
evt. frisk basilikum el. timian til pynt
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter anvisningen og gem en dl af kogevandet
2. Skær tofuen ud i tern og steg den gylden på en pande med ca. 3 spsk. smagsneutral olie.
3. Tilsæt herefter 3 spsk. soja til tofuen og steg videre i 2 minutter. Sæt tofuen til side.
4. Sauter løg og hvidløg på en pande med 2-3 spiseskefulde olivenolie (efter behov) indtil løgene er klare.
5. Skær svampene ud i tykke skiver og steg dem sammen med løgene i ca. 6 minutter.
6. Hak en STOR håndfuld frisk salvie og tilsæt til svampene.
7. Kom pastaen, en håndfuld parmesan, tofuen og pastavandet op på panden til svampe-blandingen og steg videre i 3-4 minutter indtil pastavandet er væk.
8. Anret og pynt med parmesan, frisk basilikum, timian eller lignende.
Se video her