Svampe pasta med sprødstegt tofu og frisk salvie

Ingredienser (4 personer)


  • 2 pakker Le trang Tofu

  • 400g spaghetti og 1dl kogevand herfra

  • 500g champignon

  • 3 spsk. olivenolie

  • 3 spsk. smagsneutral olie (eks. raps)

  • 3-4 spsk. soja

  • 1 stort løg

  • 2-3 fed hvidløg

  • 1 STOR håndfuld frisk salvie

  • 1 dl revet parmesan eller 3 spsk gærflager

  • 1 stor tsk. friskkværnet peber

     

  • evt. frisk basilikum el. timian til pynt


Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen og gem en dl af kogevandet

 

2. Skær tofuen ud i tern og steg den gylden på en pande med ca. 3 spsk. smagsneutral olie.

 

3. Tilsæt herefter 3 spsk. soja til tofuen og steg videre i 2 minutter. Sæt tofuen til side.

 

4. Sauter løg og hvidløg på en pande med 2-3 spiseskefulde olivenolie (efter behov) indtil løgene er klare.

 

5. Skær svampene ud i tykke skiver og steg dem sammen med løgene i ca. 6 minutter.

 

6. Hak en STOR håndfuld frisk salvie og tilsæt til svampene.

 

7. Kom pastaen, en håndfuld parmesan, tofuen og pastavandet op på panden til svampe-blandingen og steg videre i 3-4 minutter indtil pastavandet er væk.

 

8. Anret og pynt med parmesan, frisk basilikum, timian eller lignende.


Se video her

Forrige
Forrige

Grillet tofu

Næste
Næste

Nudler med stegt tofu og grøntsager