Nudler med stegt tofu og grøntsager

Ingredienser (2 personer)


  • 1 pakke Le trang Tofu (250g)

  • 400g kogte nudler (ca. 177g tørre)

  • 2stk store forårsløg

  • 6 g Ingefær, finthakket

  • 2 fed hvidløg, presset/hakket fint

  • 3 forårsløg

  • 130 g broccoli

  • 70 g svampe (valgfrie)

  • 60 g bønnespirer eller 1/2 gulerod

  • 2-3 spsk. sojasauce

  • 1 spsk. sesamolie

  • 1 tske. Miso

  • 2-3 tsk. mørk sojasauce (for farve, kan erstattes af alm sojasauce)

  • 2 tsk. Sriracha eller chiliflager efter behov

  • 2 tsk. Sukker/sirup


Fremgangsmåde

1. Skær grøntsager og ingefær ud. Forårsløg skæres ud i hvide og grønne dele.

2. Skær tofu ud i spisevenlige bidder.

 

3. Steg tofuen gylden og tilsæt 1/2-1 spiseske soja. Sæt tofuen til side på en tallerken.

 

4. Steg hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløgene i ca. 1 minut.

 

5. Tilsæt broccoli og steg i 1-2 minutter.

 

6. Tilsæt svampene og steg i 1-2 minutter.

 

7. Soja-blanding: Bland sukker, chili, miso, soja og mørk soja sammen i en lille skål.

 

7. Tilsæt den stegte tofu, nudlerne, det grønne af forårsløgene, bønnespirerne og soja-blandingen til panden. Steg videre i cirka. 3 minutter, hvor du hele tiden rører rundt.

 

Server og nyd retten😍


Forrige
Forrige

Svampe pasta med sprødstegt tofu og frisk salvie

Næste
Næste

Mango tofu med blomkål og spinat