Friske sommerruller med tofu og syrlig peanut dip

Ingredienser (2 personer)


  • 1 pakke Le Trang Tofu (250g)

  • En pakke rispapir

  • 150 g tynde risnudler

  • 1 stor gulerod eller 2 små

  • 1/2 agurk

  • 3-4 håndfulde grønne salatblade

  • Lidt smagsneutral eller sesamolie til stegning (det bedste er en blanding)

  • Evt. 1 spsk. soja til tofuen

  • Koriander, Mynte

  • Evt. thaibasilikum (kan undlades)

Peanut dip:

  • 2 spsk. peanutbutter

  • 3-4 spsk. vand

  • 1 tsk. sukker

  • 2 tsk. Sukker

  • Saften fra 1 lime

  • 2 tsk. revet ingefær (eller tørret)

 

Tip: andre grøntsager som cherrytomater, avocado, kål eller peberfrugt er også lækkert! Det er en god tøm køleskabs-ret!


Fremgangsmåde

1. Kom dine tynde risnudler i en skål med kogende vand i ca. 4-7 minutter indtil de er bløde.

 

2. Skær agurk og gulerødder i skiver og derefter strimler.

 

3. Skær tofuen ud i stænger, som i videoen.

Steg dem i lidt smagsneutral olie eller sesamolie. Tilsæt evt. 1 spsk. soja til tofuen.

 

4. Bland alle ingredienserne til peanut dippen i en skål og mix.

 

6. Fold dine smukke sommerruller og nyd dem med peanutdippen.

 

Tip: de tørrede rispapir skal kun dyppes hurtigt i en skål med koldt vand (ikke varmt!) - det er tricket til en flot sommerulle


Forrige
Forrige

Risnuddelsalat med stegt tofu og svampe

Næste
Næste

Tofu-Stroganoff med røget tofu