Mango tofu med blomkål og spinat

Ingredienser (2 personer)


  • 1 pakke Le trang Tofu (250g)

  • 260g broccoli

  • 2 små mangoer eller 1 stor

  • 1 dåse kokosmælk

  • 1 1/2 tsk. Spidskommen

  • 1 tske. Fennikelfrø

  • 1/2 tsk. Gurkemeje

  • 2 teske garam masala

  • 1 stang kanel hel

  • 1-2 fed hvidløg

  • 1 cm ingefær, finthakket

  • 1 tske. Chilipulver/gochugaru efter behov

  • 90 g spinat

  • Evt. Lidt limejuice

Tofu marinade:

  • 1 spsk. smagsneutral olie

  • 1/2 tsk. Garam masala

  • 1/2 tsk. gurkemeje

  • 1 tsk. Majsstivelse

  • salt

 

Blomkål:

  • 1 spsk. smagsneutral olie

  • salt

Forslag til tilbehør:

  • Ris

  • Naanbrød

  • Koriander til topping


Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

 

2. Skær tofuen ud i tern.

 

3. Tilføj 1/2 teske garam masala, 1/2 teske gurkemeje, 1/2 teske majsstivelse og 1 spiseske olie til en skål sammen med tofuen og mix.

 

4. Skær blomkålen i buketter, tilføj 1 spiseske olie samt lidt salt og mix.

 

5. Fordel tofuen og blomkålen på en bageplade og bag i 10-15 minutter indtil alt er let gyldent.

 

6. Skær mangoen ud og blend den til en purée.

 

7. Brænd krydderierne (1 1/2 teske spidskommen, 1 teske fennikelfrø, 1/2 teske gurkemeje, 2 teske garam masala, 1 teske chilipulver, 1 kanelstang, 1 fed finthakket hvidløg og 1 cm finthakket ingefær) af på panden i 1 spiseske olie og steg i ca 2 minutter.

 

8. Tilsæt mango puré, 3/4 dåse kokosmælk, evt. lidt limesaft og lad simre i 7-8 minutter.

 

9. Tilsæt spinat og lad det langsomt falde sammen.

 

10. Tilføj den bagte blomkål og tofu, mix og server med ris til.


Se video her

Forrige
Forrige

Nudler med stegt tofu og grøntsager

Næste
Næste

Smokey tofu-burger med hjemmelavet dressing